2012-02-24

Stylish


Na neslėpsiu - patinka man, patinka malonios ir visai netikėtos smulkmenos. Štai būtent viena iš tokių buvo rasta žinutė nuo Treshnee, kurioje ji iškilmingai pranešė, kad skiria mano blog'ui Stylish blogger Award ' 2012. Didelis ačiū!

Ir jei neklystu, mažoji duoklė už šį įvertinimą yra 7 paatviravimai apie blogą, save ir gyvenimą apskritai :))

1. Turiu šiokią tokią priklausomybę juodajai arbatai ir esu įsitikinusi, kad bet kokia situacija pagerėja po puodelio skanios arbatos (pageidautina stiprios. Be cukraus!).
2. Nuo vaikystės nenešioju basučių.
3. Vienas pagrindinių dabar esančių tikslų - išgyvendinti įsišaknijusį įprotį viską pergalvoti (įvykius, pasirinkimus ir visus kitus o jei? ir kas būtų jeigu būtų. Žodžiu, visa tai gerai apibendrina angliškas terminas overthinking.) Nes tokiu būdu susikuriu problemų, kurių net nėra, o jeigu ir yra, tai jos padidėja penkiagubai.
4. Mėgstu naujas pažintis.
5. Birželį blog'ui sueis trys metukai. Mane stebina, kad jis gyvuoja tiek laiko.
6. Lipdama laiptais skaičiuoju pakopas.
7. Vis dar neapsisprendžiu, ar į blogą rašyti įrašus, nesusijusius su rankdarbiais.

O toliau apdovanojimą perduodu:
Treshnee's notebook (apdovanojimą gavau 'Made by Treshnee' blogo sąskaita, todėl manau, kad tai nėra apdovanojimo grąžinimas :)) )

2 komentarai:

  1. Atsakymai
    1. Čia grynai subjektyvus asmeninis čiūdas. :D Man visad keistai atrodydavo besimatantys kojų pirštai ir visada gražiau atrodydavo batukai. Va taip ir liko toks požiūris nuo vaikystės. Bet šiuo metu jau po truputį atrandu tam tikro tipo basutes, kurios lyg ir neblogai atrodo. :D (tačiau šis reikalas taikomas tik man. Kai kitos nešioja, tai man gražu).

      Panaikinti