2011-11-22

Lapkričio summary.

..arba kaip čia lietuviškai išsireiškus? Reziumė?
Taigi, į šio mėnesio veiklą, tarp visų kitų kasdienių smulkmenų galiu įtaukti kol kas nesėkmingą praktikos vietos paiešką. Dievaži, jūs net neįsivaizduojat, kaip visi bijo ir nenori studentų (pati tuo įsitikinau), o ką jau bekalbėti apie atsakymo kultūrą ir kitus smulkius niuansus. Per šį trumpą laikotarpį, net apsipratau visuomet gauti neigiamą atsakymą. Žodis "ne" nebeatrodo toks neigiamas. O gal kas netyčia turit reklamos agentūrą ar leidyklą (iš bėdos ir spaustuvėlę kokią) ir norit priimti smagų vaikį t.y. mane pas save? :)) Kadangi jau atsakymą žinau, todėl savo mėnesio santrauką vedu smagesnių dalykų linkme:

Paskutinėje nuotraukoje esantis draugelis, ne tik be smegenų, bet dar ir be rankų/šakų, sagų ir kitų svarbių atributų, t.y. vis dar kūrybinėje stadijoje. Kada nors bus baigtas ir vis dar tikiuosi pagaminti mažesnį bičiulį (šitas darytas iš labai neįprastos didelės lempos). Inspirado gavom iš čia.

Taip pat netolimuose planuose įrašytas šis reikalas. Tokioje pakuotėje šiais metais bus laikomi imbieriniai sausainiai. :)