2009-08-28

Gaivi dovana


Vasaros pabaigai - vasarą primenanti gaivi dovanėlė : kartoninė, rankų darbo dėžutė, dekupažuota ir taip pat dekupažuota sagė. :)

The fresh gift for remembrance of summer: cardboard box (decoupaged) and brooch(decoupaged as well) :)

2009-08-26

Manieji


Manau, kad jiems patiko būti pas mane. Greičiausiai, kad jie čia ir liks.. :)

I think, they liked to be at me. I guess, it's like they will stay here.. :)

2009-08-23

Įveiktas sąrašo punktas


Kaip ir žadėjau-demonstruoju savo 'privalau turėti' rezultatą. Vienu žodžiu, išbandyta ir veikia. Gaminosi daikčiukas lengvai ir smagiai. Bandysiu dar kartelį, nes pamąsčiau, kad dvi derančios spalvos jame atrodytų dar įdomiau. :)

As I promised before, I show my "must-have" result today. So, the method was tested and it works. This thing was easy and fun to make. I'll try it once more, because it should look even more interesting with two matching colours in it. :)

2009-08-17

Pimp the pakabos.


Šį kart mano dekupažinius bandymus ištvėrė pakabos. Galėčiau pastebėti, kad tai jos padarė visai neblogai. Gal joms tai net truputį patiko? ;}}

p.s. beje, jau išpildžiau savo 'privalau turėti' sąrašo punktą. Ir rezultatu likau patenkinta. Kitą kartą parodysiu, kaip visa tai atrodo. :)


This time my decoupage experiments went on hangers. And they stood these experiments quiet well. Maybe they liked them a little bit? ;}}

p.s. by the way, I have already fulfilled one of my 'must-have' list points. And I was satisfied with the result. I will show how it turned out next time. :)

2009-08-13

"Privalau turėti" sąrašo daiktai


Pripažinkit, kad kiekvienas iš jūsų yra kada nors pamatęs/iusi kokį daiktelį ir pagalvojęs/usi, kad žūt būt tokį turit turėti. Man irgi taip būna. Ir šį kart taip nutiko eilinį kartą šmirinėjant po internetą. Pamačiau ir užsimaniau, o vėliau pažadėjau sau, kad būtinai pabandysiu tokį pasidaryti. Juolab jau mintyse matau prie ko galėčiau jį priderinti ir kaip smagiai turėtų jis jaustis vėsiomis ir vėjuotomis dienomis. ;}} Jei susidomėjot, siūlau pasižvalgyti čia.

Face to the fact, that everyone of you at least for once has found some stuff that would called "must-have". Me too. This time, I've surfed on the internet and found this lovely stuff, and promised to myself, that I would definetely try to make one for myself. Plus I've already noticed that it would match some of my clothes and it should be unbelievable soft and lovely in cold and windy days. ;} If you're interested, check this out.

Papildymas(09.12.30) : kadangi anoji nuoroda nebeveikia, o atsirado keletas žmogeliukų, kuriuos sdomino ši idėja, įdedu kitas nuorodas(nors ir ne tokios geros, kokia buvo senoji, bet vistiek naudingos): čia ir čia

Edit(09.12.30): The link, which I've posted here has been removed. And because the people are still interested in this accesory, I add other links. They're not as good as the older one was, but still quite useful: here and here.

2009-08-11

Pandukų invazija

Toliau tęsiam mielai mažų daikčiukų seriją. Šiandien jūsų dėmesiui pandukiškas knygų skirtukas ir kiti panašūs draugeliai, iš kurių vienas jau tapo pakabučiu mobiliąjam telefonui. ;)

Continuing series of little and cute things. Here're the pandaish bookmark and other similar friends for your attention today. And one of those already became a pendant for mobile phone. ;)

2009-08-04

Laimę teikia maži dalykai.


..ir ištiesų-tai tikrų tikriausia tiesa.

Aš šiandien kaip tik norėjau pasidalinti su jumis paprasta, bet labai miela idėja, kurią radau beklaidžiodama po internetą. :) Plačiau apie tai skaitykite čia.

Small things give happiness. And that's absolutely true.
I'd like to share with you simple, but very cute idea, which I've found while surfing the internet. More about it here.

Jaukiai, ar ne? :)