2009-06-26

Teeny-weeny


Visgi susimąsčiau, kad visi maži daiktai mieli yra tikriausiai vien dėl savo mažumo.

Šiandien prisegu nuotraukėlę tinkančią mano "apmąstymui apie mažumą" ;)) (Dėkliukas veltas, pandukas-lipdytas. Viskas rankų darbo, išskyrus 8gb Kingston flash atmintinę :) )

2009-06-21

Vasariški vasarojimai


Taip taip, džiaugiamės neblogu oru ir smagiu laisvu laiku. Ir tie drugeliai, apačioje, šiandien nusiteikę saulėtai. ;}

Pabandžiau dekupažą savomis rankomis, visai neseniai, beje. Ir galiu pasakyti, kad tai - tikrų tikriausia liga. Dabar nejučiom save vis pagaunu, kad taip ir žvalgausi, ką čia "nudekupažinus" :)) Nors ir žinau, kad tai-ne mano technika, bet kurį laiką labai džiugina ir užkabina.


2009-06-17

Naktinėjimai <3


Esu nepataisoma pelėda. Galėčiau ramių ramiausiai pranaktinėti mažų mažiausia pusę nakties, nejausdama nė menkiausio diskomforto, jei tik ryte man niekas netrukdytų išsimiegoti. Bet kaip sakoma - gero po truputį. ;}} Ir tenka šiuo gėriu mėgautis saikingai.

O apačioje mano beveik fresh tvarinys. Šiaip, net nežinau, prie ko jį reiks priderint ir šiaip ar išvis jis prie ko nors derinsis, bet viena tai tikrai žinau-buvo baisiai didelis noras jį padaryti.. ;p Manau vien dėl to, kad vis dar simpatizuoju mielom kaukuolytėm. ^^


2009-06-15

Brand new start

Kiekvieną kartą kur nors prisijungusi nenurimstu tol, kol visko nesusitvarkau taip, kaip man patinka. :) Dabar bendras vaizdas lyg ir džiugina akį, bet dar vis jaučiu, kad kažką mano naujajame blog'e reiks pakeisti. Su laiku žiūrėsim.

Na o šiaip, itin daug ko rašyti apie mano būsimąjį (na taip, būsimąjį, nes šiuo metu jis dar visai tuščias) blogą kaip ir neturiu. Patys pamatysit, gal ką įdomaus rasit ar šiaip laiką smagiai praleisit. ;} Tikiuosi.

Iki susimatymo.